Perfumes y Fragancias | dePerfumes.com

Tu portal de perfumes y fragancias
Fecha actual Vie Mar 22, 2019 9:04 pm
Todos los horarios son UTC


Feed

Nuevo tema Responder al tema  [ 1 mensaje ] 
Autor Mensaje
NotaPublicado: Sab Nov 10, 2018 7:57 am 
Desconectado
Eau de Cologne
Eau de Cologne

Registrado: Sab Nov 10, 2018 7:47 am
Mensajes: 2
Share |
Det kommer til å være en travel uke i verden av joggesko. Thrasher og Vans lager opp for sin etterlengtede "Flame" -samling, CLOT x Nike VaporMax utvider seg til Europa etter en eksklusiv Los Angeles-popup i forrige uke, og Nike Air Foamposite Eggplant returnerer for tredje gang siden 2009. Andre muligheter inkluderer en ny Nike Air Max VaporMax NettbutikkSF-AF1 Mid-farger, Pharrells populære adidas Tennis Hu, og en Air Jordan 11 IE Lav i en premium Midnight Navy-behandling.

COMME Des GARÇONS versjonen av Nike Air Max VaporMax Beste Pris er uten tvil den mest ettertraktede versjonen av skoen ennå, og det ser ut til at det kan være en annen versjon på veien. Bilder lekkede nylig av en annen VaporMax av CDG, som også ser ut til å ha en lakkløs glidende design, men endrer noen få detaljer. Som du kan se, er hovedforskjellen en ekstra syntetisk film innpakning den øvre som strekker seg opp midtfoten med en Swoosh i negativ plass. Dette korte utseendet er all den informasjonen vi har så langt, så hold deg oppdatert til Sneaker News for mer informasjon om det nye VaporMax-samarbeidet fra COMME Des GARÇONS.

Nike Air Max VaporMax Lavest Pris har vært et sterkt tillegg til Nike's lineup og har vært en av de mest relevante Swoosh-modellene siden den ble introdusert. Den omstrukturerte synlige luftsålsålen tar en 30 år gammel teknologi og forandrer den som aldri før å bli kvitt mellomsåle helt slik at du kan "gå på luft". Nike la til sin signatur Flyknit til overs for en futuristisk tur som noen kan komme seg bak. Nå kommer den opprinnelige VaporMax "Pure Platinum" -fargen, en av de mest populære delene til dags, gitt sin ganske nye "OG" -status, tilbake til europeiske forhandlere 23. august. Den rene Nike VaporMax Pure Platinum ble utgitt for å tilbakestille hele Nike signatur colorway-paletten, og erstattet den levende Volt av 2010-tallet med en enklere, mer raffinert estetikk.

En av de mest forventede utgivelsene av året så langt, er ledet til Los Angeles tidlig. CLOT Nike Air Max VaporMax Billig har en nær infrarød fargevei med den dynamiske Flyknit øvre og synlige luftenheten, og vil være tilgjengelig i dag og i morgen på en spesiell LA-popup-plassering, kjent som Back Alley Void på 801 Mateo St.. Det er kun begrensede mengder tilgjengelig gjennom hele De to dagene strekker seg i henhold til Edison Chen, så hvis du er i Los Angeles, har du det bedre å handle raskt.

Din neste sjanse til nye Nike Air Max VaporMax Kjøpfargebaner kommer 3. august, med lanseringen av "Explorer Light and Dark" -pakken. De to skoene med en fargevei for kvinner og en for menn, har den mer feminine versjonen i en skarp, hvit Flyknit øvre med Hydrogen Blue for full lengde luftenheten og metallisk kobber Swooshes. Fra utforsking om dagen og overgang til natt, har menns versjon en svart og hvit lynget Flyknit øvre med en blacked-out eneste enhet og samme kobber Swooshes å knytte de to ellers motsatte fargene sammen.

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

Imagen


Arriba
 Perfil  
 
Mostrar mensajes previos:  Ordenar por  
Nuevo tema Responder al tema  [ 1 mensaje ] 

Todos los horarios son UTC


  Temas Relacionados
 Temas   Autor   Respuestas   Vistas   Último mensaje 
No hay nuevos mensajes sin leer en este tema. nike air max deluxe billig

xiaywuuww

0

419

Mar Oct 23, 2018 7:17 am

xiaywuuww Ver último mensaje

No hay nuevos mensajes sin leer en este tema. Nike Freizeit Damen Billig

Vanessa

0

280

Lun May 14, 2018 6:35 am

Vanessa Ver último mensaje

No hay nuevos mensajes sin leer en este tema. Billig Herren Nike Air Max 97 Schwarz

ding2018

0

211

Mié Jul 25, 2018 1:43 am

ding2018 Ver último mensaje

No hay nuevos mensajes sin leer en este tema. Billig Herren Nike Air Max 95 Triple White

ding2018

0

225

Mié Jul 25, 2018 6:03 am

ding2018 Ver último mensaje

No hay nuevos mensajes sin leer en este tema. nike air presto port wine nike air vapormax flyknit moc 2

kkonald536407

0

27

Lun Mar 11, 2019 7:04 am

kkonald536407 Ver último mensaje

 


¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 8 invitados


No puede abrir nuevos temas en este Foro
No puede responder a temas en este Foro
No puede editar sus mensajes en este Foro
No puede borrar sus mensajes en este Foro
No puede enviar adjuntos en este Foro

Buscar:
Saltar a:  
Desarrollado por phpBB® Forum Software © phpBB Group
Traducción al español por Huan Manwë para phpbb-es.com
phpBB SEO